Gerbin Control Logo
info@gerbincontrol.nl

Reactie binnen 24u

+31 (0)33 299 60 57

Krijg direct antwoord

Jachtwagen 55

Navigeer naar

Gerbin Control Logo
Panelenbouw-Kwadrant-IA

Paneelbouw bij Gerbin Control

Wat is paneelbouw?

Paneelbouw is een proces waarbij besturingskasten en bedieningspanelen middels technische werktekeningen zo efficiënt mogelijk worden gebouwd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan besturingspanelen die bestemd zijn voor industriële machines en moeten worden voorzien van meet- en regelapparatuur. Vaak dienen de panelen processen te automatiseren en verzamelen zij data. Paneelbouw omvat het ontwerp tot aan de productie en assemblage van het paneel.

OPEN CALCULATIE

OFFERTE IN 5 DAGEN

OPEN CALCULATIE

OFFERTE IN 5 DAGEN

DUURZAME INNOVATIES

UL/CSA
IN HUIS

Paneelbouw bij Gerbin Control

Bij Gerbin Control zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en assembleren van elektrotechnische installaties. Met trots bouwen wij de panelen in onze eigen werkplaats en voorzien de installaties van hoge kwaliteit. 

Onze panelen variëren van klantspecifieke besturingspanelen in zowel enkelstuks als seriematige hoeveelheden tot aan kleine klemmenkasten. Denk hierbij aan:

  • Control Cabinets (ook wel bedieningspanelen) 
  • Klemmenkasten 
  • Instrumentatiepanelen 
  • Lessenaars
Paneelbouwer Gerbin Control

Contacteer onze ervaren innovator

Cees Brasser

Met meer dan 26 jaar ervaring aan het roer van Gerbin Control, is Cees Brasser uw expert op het gebied van paneelbouw voor de machinebouw sector. Ontdek hoe zijn kennis en inzicht uw project naar nieuwe hoogten kan tillen. Neem nu contact op!

Paneelbouw voor diverse industrieën

Wij leveren aan diverse industrieën: van de voedings- en farmaceutische industrie tot aan de machinebouw en scheepvaart. De jarenlange ervaring en expertise van Gerbin Control, ons hoog opgeleide- en vakkundige personeel, de juiste bedrijfsprocessen en onze flexibiliteit brengen ons in staat om innovatieve en efficiënte oplossingen te bieden aan al onze klanten. Onze elektrotechnische installaties dragen bij aan het versimpelen van automatiseringsprocessen en verzamelen big data dat zal leiden tot een veilige en efficiënte werkomgeving. Het gehele team van Gerbin Control is toegewijd aan continue verbeteren van onze producten en dienstverlening en garandeert onze klanten elektrische panelen van de hoogste kwaliteit. 

Ieder paneel ondergaat voorafgaand aan de levering een kwaliteitscontrole waarbij alle elektrische verbindingen worden gecontroleerd en het paneel ook optisch en mechanisch door middel van een afname protocol wordt nagelopen.

De schakelkasten en besturingspanelen worden geleverd inclusief testrapport conform NEN-EN 60204-1 en conformiteitsverklaring.

Uw elektrotechnische ambities, onze missie

Ons deskundige team bij Gerbin Control staat klaar om uw elektrotechnische vraagstukken om te zetten in concrete oplossingen. Bent u klaar voor de volgende stap?

Voor al uw vragen

Gerelateerde Artikelen