Gerbin Control Logo
info@gerbincontrol.nl

Reactie binnen 24u

+31 (0)33 299 60 57

Krijg direct antwoord

Jachtwagen 55

Navigeer naar

Gerbin Control Logo
Explosieve Atmosferen

Explosieve Atmosferen

Werkt uw bedrijf met explosiegevaarlijke stoffen, in de vorm van gassen, dampen, nevels of stof dan zal alle apparatuur die bedoeld is voor gebruik in deze explosiegevaarlijke omgeving moeten voldoen aan de ATEX 114 richtlijn (2014/34/EU) of mogelijk IECEx norm buiten Europa.

Gerbin Control levert explosieveilige besturingspanelen, bedieningskasten en klemmenkasten voor Zone1 en Zone2 voor gas en stof omgeving. Afhankelijk van het toepassingsgebied en het benodigde veiligheidsniveau kunnen verschillende beschermingswijzen worden toegepast: verhoogde veiligheid (Ex e), intrensieke veiligheid (Ex i), drukvaste behuizing (Ex d) of inwendige overdruk (Ex p) of een combinatie hiervan.

Explosie veilige besturingspanelen

Gerelateerde Artikelen

Paneelbouw bij Gerbin Control
Paneelbouw

Welke trends in paneelbouw kunnen we verwachten voor 2024?

De wereld van paneelbouw is er een van constante evolutie en innovatie. Naarmate technologie zich verder ontwikkelt, worden de verwachtingen van de markt steeds hoger. Maar welke trends in paneelbouw kunnen we verwachten voor 2024? Bij Gerbin control, een marktleider in het produceren van hoogwaardige elektrapanelen, hebben we een blik geworpen op wat de toekomst voor ons in petto heeft.

Lees meer »
De rol van hergebruik in paneelbouw binnen de circulaire economie
Paneelbouw

De rol van hergebruik in paneelbouw binnen de circulaire economie

Bij het bouwen van moderne infrastructuren en systemen binnen de industrie, speelt paneelbouw een cruciale rol. Maar heb je je ooit afgevraagd hoe paneelbouw kan bijdragen aan een duurzamere wereld? Met een groeiend besef van het belang van de circulaire economie, komt het hergebruik van materialen en componenten in de spotlight te staan, vooral bij het bouwen van elektra panelen.

Lees meer »
Elektrapanelen binnenkant
Paneelbouw

De beste materiaalkeuze voor duurzame paneelbouw

Als er één ding is waar we bij Gerbin Control gepassioneerd over zijn, dan is het wel de innovatie en kwaliteit die hand in hand gaat met duurzame paneelbouw. Bij het kiezen van de beste materialen voor de panelen, zijn er verschillende factoren die we in overweging nemen. In dit artikel duiken we dieper in die keuzes, waarbij we putten uit onze jarenlange ervaring in de sector.

Lees meer »