Gerbin Control Logo
info@gerbincontrol.nl

Reactie binnen 24u

+31 (0)33 299 60 57

Krijg direct antwoord

Jachtwagen 55

Navigeer naar

Gerbin Control Logo
Paneelbouw Gerbin Control

Soorten paneelbouw

Van groot belang is dat paneelbouw een ruim omvattend begrip is. Daarom lichten wij graag enkele paneelbouw vormen toe:

1. Seriematige paneelbouw

Bij seriematige paneelbouw wordt een groot aantal identieke panelen gemaakt. Dankzij onze aantrekkelijke prijzen, maar toch ook hoogwaardige elektrische installaties, bouwen wij meermaal per jaar grotere series panelen. Dankzij onze jarenlange ervaring met paneelbouw weten wij de kosten per paneel te minimaliseren en dragen wij bij aan de besparingen voor u als klant. Het voordeel voor u als klant is een garantie consequente kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor seriematige paneelbouw, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

OPEN CALCULATIE

OFFERTE IN 5 DAGEN

OPEN CALCULATIE

OFFERTE IN 5 DAGEN

DUURZAME INNOVATIES

UL/CSA
IN HUIS

2. Duurzame paneelbouw

Duurzame paneelbouw is een vorm van paneelbouw, waarbij rekening gehouden dient te worden met de milieueffecten van de productie/fabricage, het testen en afval van de panelen. Wil je een paneel voorzien van bijvoorbeeld milieuvriendelijke of gerecyclede materialen? Of wil je dat wij zorgen voor een energie-efficiënte productie? Of dat de panelen worden gevoed door zonnepanelen of windenergie? Ons gespecialiseerde team staat voor u klaar en biedt altijd aan tegen de best mogelijke prijs.

Wij vinden duurzame paneelbouw belangrijk, want dit draagt bij aan de vermindering van (negatieve) milieueffecten binnen de industriesector. Als machinebouwer kan jij dus bijdragen aan het verminderen van uitstoot, het besparen van energie en het verminderen van klimaatveranderingen d.m.v. het inzetten van duurzame panelen. Prettige bijkomende voordelen zijn het bijdragen aan de kostenvermindering op de energiekosten van uw klanten, een verhoogde levensduur van de panelen en bijdragen aan afvalvermindering.

Paneelbouw Gerbin Control

3. Maatwerk paneelbouw

Maatwerk paneelbouw is het proces van het engineeren (bedenken) en bouwen van een op maat gemaakt bedieningspaneel voor een specifieke toepassing. Hierbij wordt uniek ontwerp gemaakt dat voldoet aan de behoeften van onze klant tegen een zo’n gunstig mogelijke prijs. Alle componenten worden goed geïntegreerd zijn en functioneren zoals gespecificeerd. Uiteraard kunt u bij Gerbin Control A ook terecht voor een ontwerp op maat.

Bij Gerbin Control kunt u ook terecht voor een ontwerp op maat.

Contacteer onze ervaren innovator

Cees Brasser

Met meer dan 26 jaar ervaring aan het roer van Gerbin Control, is Cees Brasser uw expert op het gebied van paneelbouw voor de machinebouw sector. Ontdek hoe zijn kennis en inzicht uw project naar nieuwe hoogten kan tillen. Neem nu contact op!

4. Projectmatige Paneelbouw

Projectmatige paneelbouw is een methode om elektrotechnische principes te onderwijzen door middel van projectmatig leren. Deze onderwijs techniek wordt vaak toegepast op middelbare scholen en universiteiten om studenten praktische kennis bij te brengen over bedrading en schakelingen.

Heeft u hulp nodig op het gebied van paneelbouw? Neem dan nu contact met ons op en ervaar onze mogelijkheden.

Uw elektrotechnische ambities, onze missie

Ons deskundige team bij Gerbin Control staat klaar om uw elektrotechnische vraagstukken om te zetten in concrete oplossingen. Bent u klaar voor de volgende stap?

Panelen voor de Amerikaanse of Canadese markt

Gerbin Control is UL/CSA listed en dus kunnen wij ook schakelkasten en besturingspanelen voor de Noord-Amerikaanse en Canadese markt onder eigen verantwoordelijkheid bouwen en markeren/certificeren! 

UL/CSA-certificering is een teken van veiligheid en kwaliteitsgarantie dat aangeeft dat een product is getest en gecertificeerd door een erkend testlaboratorium. Het UL/CSA-certificeringsproces omvat strenge testen die ervoor te zorgen dat de elektra panelen voldoen aan de hoogste normen voor veiligheid en prestaties voor de Noord-Amerikaanse of Canadese markt. In de genoemde landen ligt de focus op brandveiligheid, schokbestendigheid, mechanische sterkte en andere gerelateerde veiligheidscriteria. De wetgeving is beduidend anders dan de Europese wetgeving. Gelukkig hoef jij je als klant geen zorgen te maken over de uitdagingen en weet ons deskundig personeel wel raad met de UL/CSA-certificering van uw panelen.

Gerelateerde Artikelen