Gerbin Control Logo
info@gerbincontrol.nl

Reactie binnen 24u

+31 (0)33 299 60 57

Krijg direct antwoord

Jachtwagen 55

Navigeer naar

Gerbin Control Logo
Rittal Cabinets

Rittal Cabinets

Rittal cabinets zijn de toonaangevende elektrische kasten binnen de elektrotechnische industrie. De kasten staan bekend om hun betrouwbare bescherming, efficiëntie en robuustheid. Deze kasten bieden een veilige omgeving voor elektronische componenten en bieden tegelijk beschermen tegen vuil van buitenaf. Dit product type biedt onder andere geavanceerde koeling en ventilatie voor bijvoorbeeld temperatuurregeling, waardoor oververhitting wordt voorkomen. Accessoires en opties voldoen aan verschillende toepassingseisen, waardoor ze aanpasbaar zijn. Rittal heeft daarnaast al meer dan 60 jaar ervaring in kasttechnologie en is dan ook wereldwijd aanwezig. RITTAL Rittal cabinets hebben daardoor een vertrouwde naam binnen de industrie gecreëerd.

Table of Contents

Productlijn en type Rittal Cabinets

Rittal biedt een uitgebreid assortiment behuizingen en kasten voor verschillende toepassingen en industrieën. Hieronder vallen onder andere IT-behuizingen, industriële behuizingen, wandbehuizingen, buitenkasten en accessoires. Naast de elektrische kasten bestaan er dus vele eventuele alternatieven. Gerbin Control heeft in de loop der jaren veel expertise opgebouwd waardoor wij jou van de juiste infromatie kunnen voorzien als het gaat om Rittal automation systems. IT-behuizingen bieden bijvoorbeeld een veilige omgeving voor serverruimtes en datacenters, terwijl industriële kasten weer geschikt zijn voor zware industriële bedrijfsomstandigheden. Wandkasten zijn ideaal voor als de ruimte beperkt is, terwijl buitenkasten extreme weersomstandigheden aankunnen. Rittal biedt daarnaast ook diverse optionele extra’s zoals koeling, verlichting, rekken en kabelbeheer. Gerbin Control streeft er uiteindelijk naar om met het aanbieden van Rittal installaties en kasten de kwaliteit van producten te handhaven en een betrouwbare keuze te zijn van klanten wereldwijd.

OPEN CALCULATIE

OFFERTE IN 5 DAGEN

OPEN CALCULATIE

OFFERTE IN 5 DAGEN

DUURZAME INNOVATIES

UL/CSA
IN HUIS

Toepassingsgebieden van Rittal

Rittal producten kunnen in een groot scala aan toepassingsgebieden worden ingezet. Het portfolio is opgezet om complete infrastructuuroplossingen voor datacenters en IT-netwerken op te kunnen zetten. Daarnaast zijn er meedere gebieden waar onder andere de Rittal cabinets ingezet kunnen worden.
  • Datacenters en IT-systemen: De digitale technologie van vandaag vraagt om veilige en efficiënte datacenters om daarmee bedrijven draaiende te houden! Met racks, koeling, stroomverdeling en kabelbeheer op maat wordt jouw datacenter geoptimaliseerd en veilig door Rittal. Dit kan op de lange termijn kostenbesparingen opleveren die jouw portemonnee een zucht van verlichting zullen geven. Bespreek met ons alle eventuele mogelijkheden/oplossigen die Rittal cabinets jouw datacenter of IT-systeem kan bieden.
  • Automatisering en procesbesturing: Ontdek met Rittal daarnaast meer mogelijkheden voor automatisering en procesbesturing. Het assortiment van kwaliteit producten biedt de betrouwbaarheid en veiligheid die jouw activiteiten nodig hebben. Beheer jouw productielijnen of industriële processen effectiever en bespaar tegelijkertijd op stilstand- en onderhoudskoste. De mogelijkeheden zijn eindeloos en het ligt allemaal binnen jouw handbereik. Naast de elektrical cabinets zijn er tal alternatieve producten die een voordelige bijdrage kunnen bieden aan jouw systeem.
  • Energie-opwekking en distributie: Bij Rittal kun je ook terecht voor energieopwekkings- en distributieoplossingen die zorgen voor een veilig en efficiënt energiebeheer. Het aanbod van Rittal SK op maat kan zowel hernieuwbare energiebronnen als traditionele energieopwekking aan. Hiermee zal je altijd de controle over jouw energievoorziening behouden.
  • Telecom en netwerk infrastructuur: Neem een voorsprong op de concurrerende markt met de geavanceerde telecom- en netwerkinfrastructuuroplossingen van Rittal. Van behuizingen tot stroomverdelingssystemen en klimaatbeheersing, hun brede scala aan soortgelijke producten brengt jouw bedrijf op snelheid. Blijf opkomende Rittal news trends voor en bedien jouw klanten beter met snelle, veilige en betrouwbare communicatienetwerken.
Industriële omgeving

Contacteer onze ervaren innovator

Cees Brasser

Met meer dan 26 jaar ervaring aan het roer van Gerbin Control, is Cees Brasser uw expert op het gebied van paneelbouw voor de machinebouw sector. Ontdek hoe zijn kennis en inzicht uw project naar nieuwe hoogten kan tillen. Neem nu contact op!

De voordelen van Rittal Cabinets

De cabinets van Rittal bieden tal van voordelen voor jouw elektrische installatie. Bij de voordelen kan onder andere gedacht worden aan componenten voor klimaatbeheersing en wereldwijde lever- en servicemogelijkheden. Hieronder hebben we een opsomming gemaakt van enkele voordelen.

  • Eenvoudige installatie en onderhoud: Rittal heeft zijn behuizingen en kasten onderzocht en ontwikkeld om installatie en onderhoud zo eenvoudig mogelijk te maken. De behuizingen zijn zo ontworpen dat ze zonder speciaal gereedschap of kennis snel kunnen worden gemonteerd. Ook het onderhoud en de toegang tot de interne componenten is eenvoudig, zodat klanten gemakkelijk onderdelen kunnen upgraden, repareren of vervangen.
  • Veiligheid en bescherming: Rittal cabinets biedt hoogwaardige bescherming. De kasten zijn ontworpen om stof, vuil, vocht en corrosie tegen te gaan. Daarnaast biedt Rittal verschillende opties voor een betere bescherming, zoals toegangscontrole, vergrendeling, vroegtijdige waarschuwingsdetectie en temperatuurbewaking. Door te investeren in de kwaliteitskasten van Rittal zijn elektrische componenten volledig beschermd tegen schade en storingen.
  • Duurzaamheid en betrouwbaarheid: Rittal hecht veel waarde aan duurzaamheid en betrouwbaarheid en ontwerpt en fabriceert hun behuizingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze bestand zijn tegen zware omstandigheden. Ze gebruiken duurzame materialen en processen om hun producten milieuvriendelijk te maken en klanten op de lange termijn geld te besparen. Klanten kunnen erop vertrouwen dat de behuizingen van Rittal hoogwaardige, duurzame en betrouwbare oplossingen zijn die voldoen aan de industrienormen.
  • Mileuvriendelijk: Rittal hecht veel waarde aan milieuvriendelijkheid en energie-efficiëntie. Het bedrijf zet zich in om de ecologische voetafdruk van zijn producten en diensten te verkleinen en de energie-efficiëntie te maximaliseren. In hun behuizingen worden duurzame materialen en processen gebruikt, evenals efficiënte koeling, LED-verlichting en energiezuinige componenten. Ben jij benieuwd hoe jij jouw ecologische voetafdruk kunt verminderen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mileuvriendelijke oplossingen die wij bieden.
Uw elektrotechnische ambities, onze missie

Ons deskundige team bij Gerbin Control staat klaar om uw elektrotechnische vraagstukken om te zetten in concrete oplossingen. Bent u klaar voor de volgende stap?

Kies de juiste Rittal elektrokast voor jouw behoeften

Bij de keuze van een elektrische kast moet allereerst rekening worden gehouden met de toepassingsomgeving. Dat kan een industriële omgeving zijn met hoge temperaturen, vochtigheid en stof, of een cleanroomomgeving met speciale eisen voor luchtzuiverheid en hygiëne. Rittal biedt oplossingen op maat voor verschillende toepassingsomgevingen en industrieën zoals elektrotechniek, IT, gezondheidszorg en olie- en gasindustrie. Wij helpen je maar al te graag met de beste keuze voor jouw installatie. Bij het kiezen van een Rittal kast is het bepalen van de juiste grootte en capaciteit eveneens ook belangrijk. Er moet rekening worden gehouden met verschillende factoren zoals de grootte van de apparatuur, de omgeving en koeling.

Last but not least is het belangrijk rekening te houden met de voorschriften en normen van jouw land en specifieke bedrijfstak. Rittal kasten voldoen aan internationale normen en zijn getest op veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Ze kunnen wederom wel verschillende certificeringen hebben, waaronder UL, CSA, CE, RoHS en TÜR. Daarnaast kan er rekening moeten worden gehouden met branchespecifieke eisen zoals EMC bij IT of explosiebestendigheid bij olie/gas. Gerbin Control neemt graag met jou alle benodigde eisen en certificeringen door zodat de gekozen producten aan de juiste vereisten voldoen voor jouw systeem.

Gerelateerde Artikelen