Paneelbouw

Paneelbouw

Gerbin Control bouwt en assembleert schakelkasten en besturingspanelen in eigen huis en beschikt hiervoor over een moderne en goed uitgeruste werkplaats.

We leveren klant specifieke besturingspanelen zowel enkelstuks als seriematig maar ook klemmenkasten, instrumentatiepanelen, bedieningskasten en lessenaars.

Ieder paneel ondergaat voorafgaand aan de levering een kwaliteitscontrole waarbij alle elektrische verbindingen worden gecontroleerd en het paneel ook optisch en mechanisch door middel van een afnameprotocol wordt nagelopen.
De schakelkasten en besturingspanelen worden geleverd inclusief testrapport conform NEN-EN 60204-1 en conformiteitsverklaring.

Gerbin Control is UL/CSA listed waardoor wij ook schakelkasten en besturingspanelen voor de Noord-Amerikaanse en Canadese markt onder eigen verantwoordelijkheid mogen bouwen en markeren/certificeren!

Gerbin Control bouwt reeds jarenlang een grote verscheidenheid aan besturingspanelen en beschikt over een zeer brede marktspecifieke expertise